Pasta orzechowa + miód + kakao (300 g) Targroch

18,50 

3 w magazynie

EAN: 5903229007896

SKU: 5903229007896 Kategoria:

Opis

PASTA ORZECHOWA MIÓD + KAKAO

Pasta orzechowa arachidowa jest klasykiem wśród past, jednak dodatek miodu i kakao jest strzałem w dziesiątkę !

Pasta orzechowa z miodem i kakao doskonale sprawdzi się jako dodatek do kanapek, ciast, deserów i różnego rodzaju przekąsek. Świetnie komponuje się też z naleśnikami i goframi, ale również z waflami ryżowymi.

w 100% naturalna
bez dodatku oleju palmowego
bez dodatku soli

SKŁADNIKI

Orzeszki ziemne (arachidowe) prażone 87%, miód 9%, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 4%

WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu 1 miesiąca.

DODATKOWE INFORMACJE

Olej z orzechów na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym.

 

Wartość odżywcza produktu W 100 g W porcji 25 g %RWS* w 25 g
Wartość energetyczna 2315 kJ / 558 kcal 579 kJ / 140 kcal 7 %
Tłuszcz
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone
40,5 g
5,6 g
10,1 g
1,4 g
14 %
7 %
Węglowodany
– w tym cukry
18,0 g
12,7 g
4,5 g
3,2 g
2 %
4 %
Błonnik 7,6 g 1,9 g
Białko 26,5 g 6,6 g 13 %
Sól** 0,07 g 0,02 g < 1%

Możliwe naturalne odchylenia.
*RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

 INFORMACJE O ALERGENACH 

W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.

______________________________________________________________________________________________________________

UWAGA – zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.

Staramy się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszej stronie, jednak dane zawarte w powyższej tabeli mogą różnić się nieco, w zależności od partii produktu.

Podane wartości zostały wyliczone z receptur według danych naszych dostawców i/lub literatury fachowej.